SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU STUBIČKE TOPLICE

Smještaj Maksimilijan

SMJEŠTAJ U OBJEKTU MAKSIMILIJAN

OBJEKT MAKSIMILIJAN građen je 20-tih godina 19. stoljeća. Dvjesto godina stara zgrada nakon obnove u travnju 2011. godine zasjala je u novom sjaju na dvjestotu godišnjicu polaganja kamena temeljca.

Na katu zgrade odjel je s 11 jednokrevetnih, 11 dvokrevetnih, jednom jednokrevetnom i dvije dvokrevetne sobe u potpunosti prilagođene osobama s invaliditetom. U sobama dostupan je besplatan pristup wi-fi mreži, klima uređaj, sef, veliki LCD TV sa uslugom Max TV-a*, telefon sa besplatnim pozivima unutar Hrvatske, frižider, sušilo za kosu. Sve sobe imaju SOS sustav i na razini su četiri zvjezdice.

Objekt ima dva apartmana koji uključuju spavaći dio, dnevnu sobu, kuhinju, kupaonicu s tušem i na razini su četiri zvjezdice. Namijenjeni su gostima koji žele uživati u komforu raskošnih apartmana kao i obiteljima kojima je potrebno više udobnosti.

Na katu zgrade nalaze se dvije dvorane za fizikalne terapije, restoran sa panoramskim pogledom i kafić. U prizemlju zgrade nalazi se bazen «Maksimilianeum» kojeg je 1814. godine sagradio biskup Maksimilijan Vrhovac, a isti je 2006. godine generalno obnovljen te wellness oaza koja se proteže na 600 m2, a gostima je na raspolaganju whirpool bazen, turska, finska i infracrvena sauna, 3 jacuzzija, prostor za masažu, podvodnu masažu, relax zona i krio komora jedina u Hrvatskoj za terapiju tekućim dušikom na -150 C.

Ako želite biti smješteni u ovom objektu cijene možete provjeriti ovdje.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na:

e-mail: smjestaj@sbst.hr

telefon: +385 49 201 001

Kontakt formular

  • usluga MaxTv-a nije dostupna u sobama prilagođenim osobama s invaliditetom