SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU STUBIČKE TOPLICE

  • 30 OŽU. 23
  • 0
  Obavijest – pripravništvo

  Obavijest – pripravništvo

  MEDICNSKU REHABILITACIJU

  STUBIČKE TOPLICE

  Stubičke Toplice, 30.03.2023.

  OBAVIJEST – PRIPRAVNIŠTVO

  Svi kandidati i kandidtkinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog poziva za zapošljavanje za stjecanje prvog radnog iskustva/pripravništvo u zanimanjima: prvostupnik/prvostupnica fizioterapije, prvostupnik/prvostupnica radne terapije i fizioterapeutski tehničar/tehničarka pozivaju se na pismeno testiranje dana 05.04.2023. u 9,oo sati u Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice. Svim kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete poziv će biti upućen i putem elektroničke pošte.

  Testiranje podrazumijeva provjeru stručnih znanja stečenih tijekom školovanja. Prilikom dolaska na pismeno testiranje potrebno je predočiti osobnu iskaznicu i kandidati će dobiti šifru pod kojom će biti objavljeni rezultati njihovog pismenog testa.

  Rezultati pismenog testiranja biti će objavljeni na mrežnoj stranici Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice.

  Nakon objave rezultata pismenog testiranja na razgovor( intervju) sa Povjerenstvom za pregled i ocjenu molbi po raspisanom javnom pozivu biti će pozvani slijedeći kandidati i kandidatkinje:

   

  1. Prvostupnici/prvostupnice fizioterapije – prvih desetoro ( 10 ) kandidata na rang listi rezultata pismenog testiranja
  2. Prvostupnici/prvostupnice radne terapije – prvih troje ( 3 ) kandidata na rang listi rezultata pismenog testiranja
  3. Fizioterapeutski tehničar/tehničarka – prvih osmero ( 8 ) kandidata na rang listi rezultata pismenog testiranja

   

  Povjerenstvo za pregled i ocjenu molbi po raspisanom javnom pozivu – pripravništvo
  REZULTATI TESTIRANJAprvostupnici fizioterapije i radne terapije
  REZULTATI TESTIRANJAfizioterapeutski tehničari

  Leave a reply →

Photostream