SPECIJALNA BOLNICA ZA MEDICINSKU REHABILITACIJU STUBIČKE TOPLICE

masaža bolnic stubičke toplice

 

Odaberite jednu od naših brojnih masaža. Sve masaže provode se aroma uljima koja imaju posebna svojstva. Masaže provodi isključivo stručno osoblje, fizioterapeuti, kako bi se pobrinuli za sigurnost i stručnost provođenja svih usluga.

» sve vrste medicinskih masaža

» antistresna masaža

» anticelulitna masaža

» limfna drenaža ručna

 

Medicinska masaža

Medicinska masaža ima cilj liječenja ili ublažavanja bolnih stanja, što se postiže inteziviranjem kapilarne cirkulacije tretiranog područja, boljom opskrbom kisikom, ubrzanjem metabolizma, smanjenjem mišićnog tonusa. Intezitet zahvata je prilagođen bolnom mjestu i potrebno je veliko iskustvo i predanost za uspješno obavljanje ove tehnike. Medicinska masaža uključuje masažu cijelog tijela. Posebna pažnja se posvećuje specifičnim stanjima koštano mišićnog sustava sa ciljem smanjenja bolova, povećavanja pokretljivosti zglobova i prokrvljenosti područja koja su ukočena ili bolna.

Antistres masaža

Antistres masaža je spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mješavinom esencijalnih ulja. To je jedan od najlakših načina čuvanja zdravlja, a primjenjuje se tisućama godina! Ima snažno djelovanje na zdravlje i raspoloženje. Stres se u našem tijelu najčešće nakuplja u obliku napetosti koja je često uzrokovana dugotrajnim sjedenjem, nedovoljnim razgibavanjem i užurbanim načinom života. Antistres masaža je spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže i omogućit će Vašem tijelu da se obnovi uz rješavanje svih nakupljenih toksina i čvorova, Vi ćete rezultat osjetiti u vidu nevjerojatne lakoće i dobrog raspoloženja.

Ručna limfna drenaža

Limfna drenaža otklanja višak tekućine iz organizma (lica ili tijela). Pojačani protok limfe omogućuje čišćenje organizma od toksina i bolje dovođenje kisika, vode i hranjivih tvari do stanice, te njezino bolje funkcioniranje. Ručna limfna drenaža se izvodi pokretima s blagim pritiskom na kožu, traje 30-60 minuta ovisno o dijagnozi i području koje tretiramo, te bi ju trebalo izvoditi svaki dan ili u striktno određenim razmacima da bi se vidio učinak drenaže. Naravno, uz drenažu, trebalo bi izvoditi i određene cirkulatorne vježbe.

Cijene svih vrsta masaža, kao i ostalih wellness usluga možete provjeriti ovdje.

Za dogovor termina obratite se osobno u wellness centar Specijalne bolnice Stubičke Toplice ili na +385(49) 201 007

RADNO VRIJEME WELLNESS CENTRA

RADNI DAN

11.00 – 21.00

SUBOTA, NEDJELJA I PRAZNIK

11.00 – 21.00